Daglediga

Alla som är lediga på vardagar är välkomna till Dagledigas aktiviteter.

Föreningsträffarna torsdagar i Studiefrämjandets lokaler, Pilgatan 8C i Västerås börjar alltid kl. 14.00 och slutar efter ett par timmar. Du är välkommen dit utan föranmälan. Vissa gånger har vi ett i förväg bestämt program med inbjudna föreläsare, andra gånger deltar vi själva med våra egna erfarenheter och visar bilder, filmer eller tar upp frågor till diskussion.

Dagsutflykterna startar för det mesta på morgonen och vi är ute 4-5 timmar. Samling på parkeringen vid Vallby friluftsmuseum för samåkning. Om du vill följa med på någon utflykt, anmäl dig till den som är kontaktperson för utflykten. Tider och utflyktsmål kan ändras. Anmäl dig senast dagen före så får du veta ev.  förändringar. Den som samåker betalar 8 kr/mil till föraren.

 

Program 2021 
När programgruppen i Daglediga träffats och beslutat hur det blir med utflykter i år så rapporteras detta här. Britt Björkman gör regelbundna mailutskick till Dagledigas grupp om kommande program. Välkommen att kontakta Britt Björkman om du vill vara med. 

 

Torsdag 4 mars kl 16.00 Digitalt möte
Lennart Urby visar bilder och berättar från sommaren 2020.
Inloggning: https://zoom.us/j/99606317066 

 

Kontakatpersoner för de olika aktiviteterna:

Programgruppen:

Bo Askerin, Britt Björkman, Gunnar Nordesjö, Sten-Ove Sandell, Ulla Stengärde, Erik Westman, Lennart Urby

Lennart Urby,  070-317 55 42

Holkgruppen,  Projekten Rödstjärt, Göktyta  och Tornseglare:

Erik Westman,  073-023 85 90

Dagledigas Facebookgrupp:

Anders Dahllöv,  076-204 75 93

Mailutskick och kassör:

Britt Björkman,  073-915 85 61

 

 

 

Pilgrimsfalksprojektet

Många daglediga har varit engagerade i projektet som startade sommaren 2011 med matning av tre falkungar på Skallbergets vattentorn. Därefter har vi har vi fått falkungar till Västerås varje sommar. Läs mer om Pilgrimsfalksprojektet under menyvalet Projekt.