Laddar Evenemang

2020-03-21 Ugglelyssning – Inställd

21 mar kl. 17:00 - 21 mar kl. 23:00

Då vi under uggleexkursioner vill begränsa antalet bilar och på så sätt inte ger deltagare någon valfrihet att åka i egen bild anser vi att vi har svårt att följa Folkhälsomyndighetens råd vad gäller smittspridning under just uggleexkursionen.

 

Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Gå inte till jobbet, skolan eller förskolan. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra.

Därför ställer vi in denna exkursion.

 

Dela detta

Detaljer

  • Kategori(er): Exkursioner, Förstasidan
  • Börjar: 21 mar vid 17:00
  • Slutar: 21 mar vid 23:00
  • Pris:

Arrangör

Plats

  • Plats: Vallby Friluftsmuseum
  • Adress: Skerikesvägen 2
  • Stad: Västerås, 72480 Sverige
Dela detta